Καλώς ήλθατε στο Polis Hammam

Καλώς ήλθατε στο Polis hammam, ένα μέρος όπου ο χρόνος σταματά και η καθημερινότητα εξασθενίζει. Εδώ θα ανακαλύψετε μια όαση ηρεμίας, όπου η εσωτερική ενέργειά σας αναζωογονείται και η εξωτερική λάμψη σας ανανεώνεται.
Εμπιστευτείτε την ευεξία σας στους ειδικευμένους θεραπευτές μας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα χαλάρωσης και ξεκούρασης από μια μεγάλη επιλογή εξαιρετικών ιεροτελεστιών χαμάμ, τελετουργικών μασάζ, θεραπειών περιποίησης προσώπου και αποτελεσματικών θεραπείες σώματος.
Όλη η ομάδα του Polis Hammam σας εύχεται μια αξέχαστη εμπειρία και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας σε αυτό το προσωπικό ταξίδι σας στον χρόνο. Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνετε ώστε η εμπειρία σας να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή, ελπίζουμε να μην διστάσετε να μας ενημερώσετε.

Το Προφίλ του Polis Hammam

Με σεβασμό στην παράδοση του αυθεντικού χαμάμ δημιουργήθηκε ένας ατμοσφαιρικός boutique χώρος, το Polis Hammam, όπου θα βιώσετε την αυθεντική παραδοσιακή ιεροτελεστία της λουτρικής περιποίησης.

"Το  POLIS HAMMAM είναι το Αυθεντικό Παραδοσιακό Turkish Hammam που σε “ταξιδεύει” στο χτες ενώ είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις ανέσεις και παροχές του σήμερα."

Tο αυθεντικό-παραδοσιακό hammam είναι διαχρονικό, καθώς εδώ και πολλούς αιώνες μετά την ίδρυσή του, συνεχίζει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου και να αποτελεί πόλο έλξης για όλους όσους επιθυμούν υγεία και ευεξία σε συνδυασμό με ένα ταξίδι των αισθήσεων στον χρόνο.

Στο POLIS HAMMAM, η περιποίηση του σώματός σας και η ψυχική ξεκούρασή σας είναι πάντα η προτεραιότητά μας σε συνδυασμό με τη μυστική ατμόσφαιρα των ανατολίτικων λουτρών, την καθαριότητα, τον επαγγελματισμό και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.

Το Ο χώρος του χαμάμ με τον επιβλητικό θόλο, τον ζεστό μαρμάρινο πάγκο στο κέντρο του και τις παραδοσιακές γούρνες με τα τρεχούμενα νερά περιμετρικά, μεταφέρουν τον επισκέπτη σε μια άλλη εποχή- και ένα άρωμα Ανατολής - Μια απολαυστική απόδραση από την καθημερινότητα.

Το τελετουργικό του χαμάμ περιλαμβάνει με μια βαθιά απολέπιση, ένα χαλαρωτικό λούσιμο και ευεργετικό αφρομασάζ και ξεκούραση σε ειδικό χώρο δοκιμάζοντας με κερασμένο το παραδοσιακό τσάι και το γευστικό λουκούμι...

Σκέφτεστε καλύτερο τρόπο ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσετε τη μέρα σας ή να ξεκινήσετε το βράδυ