Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Καλώς ήρθατε στο Polis Hammam!

Από την Ελληνορωμαϊκή εποχή και κατόπιν από τον συνδυασμό τους με την Οθωμανική παράδοση λουσίματος-καθαρισμού-εξαγνισμού σώματος και ψυχής, η ευεξία, η ομορφιά, η χαλάρωση και η καθαριότητα εδώ και αιώνες αποτελούν στοιχεία αναπόσπαστα της ανθρώπινης φύσης.

Με γνώμονα αυτά τα στοιχεία και σε συνδυασμό με την ιστορία, την παράδοση και την πολυμορφικότητα της Θεσσαλονίκης, οραματιστήκαμε και αναβιώσαμε  το ιστορικό- παραδοσιακό Hammam.

Με πολυετή πείρα στο χώρο των υπηρεσιών, δημιουργήσαμε το παραδοσιακό τούρκικο Ηammam σε έναν ιδιαίτερο-boutique χώρο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Με αναζήτηση-μελέτη-συνεργασίες και επιρροές από την Πόλη, με προσήλωση στις παραδόσεις του τουρκικού Ηammam και με μοναδικό συνδυασμό πολλών άλλων ποιοτικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στον σύγχρονο τρόπο ζωής, καταφέραμε μέχρι σήμερα να ταξιδεύουμε τους επισκέπτες μας στο χρόνο.

"Με σεβασμό στην παράδοση του αυθεντικού Hammam, δημιουργήσαμε στην Θεσσαλονίκη  ένα Boutique Hammam, που σε «ταξιδεύει» στο χτες ενώ είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές."

Η επίσκεψη-μύηση στο τουρκικό χαμάμ δεν παρέχει μόνο ευεργετικές υπηρεσίες για το κυκλοφορικό σύστημα, το νευρικό  και αναπνευστικό σύστημα.
Είναι μία συνολική συνταγή ευεξίας,αναζωογόνησης,χαλάρωσης και απόδρασης.
Μία ‘’βουτιά’’ στον εσωτερικό μας κόσμο και τις χαμένες αξίες της ζωής.

Για εμάς, την εταιρεία και τους συνεργάτες της, η φιλοσοφία της συνεχούς εκπαίδευσης, της προσφοράς ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών και το συνεχές κτίσιμο ισχυρών δεσμών, με την πλήρη και ολοκληρωτική ικανοποίηση των πελατών μας, αποτελεί πλέον το όραμα και τον δρόμο μας.

Στόχος και επιδίωξή μας είναι, μέσα από επιλεγμένες-ποιοτικές συνεργασίες, η μεγαλύτερη ανάπτυξη του δικτύου των Hammam και σε άλλες περιοχές, γιατί αξίζει σε όλους τους ανθρώπους να έχουν μια καλύτερη ζωή.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται κατόπιν ραντεβού, αλλιώς η εξυπηρέτηση θα είναι δυνατή μόνο εφ’όσον υπάρχει διαθεσιμότητα.