Τhai

μια ευεργετική θεραπεία με πολλαπλά οφέλη

Το Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελεί μια από τις αρχαιότερες θεραπευτικές τεχνικές. Θεωρείται η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης σε όλο το σώμα και εξισορρόπησης του μυαλού. Όλες οι καθημερινές εντάσεις και ανησυχίες διαλύονται, οι σφιγμένοι μύες χαλαρώνουν και μερικές φορές το μυαλό γλιστρά σε άλλη διάσταση ή ακόμα και σε βαθύ ύπνο όπου στην περίπτωση αυτή ξυπνάμε αναζωογονημένοι και αφυπνισμένοι σε πλήρη εγρήγορση.

Βασικό χαρακτηριστικό του είναι πως δεν γίνεται χρήση ελαίων και ο αποδέκτης είναι ντυμένος (με αναπαυτικά ρούχα) καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Επιπλέον, δεν γίνεται χρήση του παραδοσιακού κρεβατιού για μασάζ, διότι ολόκληρη η συνεδρία πραγματοποιείται πάνω σε ειδικό αναπαυτικό στρώμα που βρίσκεται στο πάτωμα.

Εφαρμόζονται τεχνικές διατάσεων σε όλο το σώμα αλλά και ποικίλες μορφές πιέσεων στους μεσημβρινούς με τον θεραπευτή να χρησιμοποιεί διάφορα μέλη του σώματός του (όπως δάκτυλα, παλάμες, αγκώνες και πόδια). Ο θεραπευτής εστιάζει στις βασικές ενεργειακές γραμμές του σώματος (πάντα σύμφωνα με την αρχαία Ταϋλανδέζικη παράδοση) με σκοπό να βοηθήσει στην απελευθέρωση της ενέργειας που ρέει μέσα μας. Tα δάχτυλα πιέζουν συγκεκριμένα σημεία του σώματος πάνω στο δέρμα και το μυϊκό σύστημα για να προσφέρουν ανακούφιση από τους πόνους, τη δυσκαμψία, την ένταση, την κούραση και τα συμπτώματα ασθένειας.

Κατεβάστε το έντυπο των υπηρεσιών μας εδώ

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Αίθουσα Μασάζ

Διάρκεια: 55'

Κόστος: 50€

Πρόσθετα

Απλό Χαμάμ

Απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματά του χαμάμ, φροντίζοντας εσείς τον εαυτό σας με τα υλικά που θα σας προμηθεύσουμε εμείς.

Κόστος: 25 ευρώ

Σάουνα

Πείτε ναι στη σάουνα και εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη της! Εκτός από προσιτή πολυτέλεια και αναπόσπαστο κομμάτι της ευεξίας, η σάουνα έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό μας. 

Κόστος: 10 ευρώ

Προτεινόμενες υπηρεσίες