Ρεφλεξολογία

επανέφερε την απόλυτη ισορροπία στον οργανισμό σου

Η ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής που στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και τη ράχη των ποδιών. Δεν αποτελεί μια απλή μορφή μάλαξης, απεναντίας εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία (πατούσες, παλάμες, λοβοί αυτιών), τα οποία αντιστοιχούν σε εσωτερικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού και τα επηρεάζει με ευεργετικό τρόπο. Επειδή στο πέλμα υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις από κάθε σημείο του σώματός μας, οι εξειδικευμένες πιέσεις προκαλούν ένα "αντανακλαστικό" ερέθισμα σε κάθε σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά.

Το αποτέλεσμα είναι η διέργεση του νευρικού και αμυντικού συστήματος του οργανισμού με μια απόλυτα φυσική μέθοδο, χωρίς τη χρήση φαρμάκων και χωρίς καμία πιθανότητα παρενεργειών.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια φυσική μορφή θεραπείας όπως η ρεφλεξολογία, τα προβλήματα που μπορεί να βελτιώσει έως και να θεραπεύσει είναι:

  1. Ανακούφιση από το στρες
  2. Μυϊκή χαλάρωση
  3. Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
  4. Αποτοξίνωση και καθαρισμός
  5. Εξισορρόπηση του σώματος

Κατεβάστε το έντυπο των υπηρεσιών μας εδώ

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Αίθουσα Μασάζ

Διάρκεια: 40'

Κόστος: 37€

Πρόσθετα

Απλό Χαμάμ

Απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματά του χαμάμ, φροντίζοντας εσείς τον εαυτό σας με τα υλικά που θα σας προμηθεύσουμε εμείς.

Κόστος: 25 ευρώ

Σάουνα

Πείτε ναι στη σάουνα και εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη της! Εκτός από προσιτή πολυτέλεια και αναπόσπαστο κομμάτι της ευεξίας, η σάουνα έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό μας. 

Κόστος: 10 ευρώ

Προτεινόμενες υπηρεσίες