Αυχένας-Πλάτη-Μέση

μοναδική αίσθηση απόλαυσης και αναζωογόνησης σε αυχένα, πλάτη, μέση

Το ωράριο εργασίας, ο σημερινός τρόπος ζωής, η λανθασμένη στάση σώματος συμβάλουν στη δημιουργία δύσκαμπτου αυχένα, πόνων στους ώμους και πονοκεφάλων. Η θεραπεία αυτή είναι έντονη και αποτελεσματική για τις περιοχές του σώματος που είναι επιρρεπείς σε ακαμψία και συσσωρευμένη ένταση λόγω της ιδιαίτερης τεχνικής της που αποτελείται από δυνατές κινήσεις που δρουν βαθιά μέσα στους μυς, τους χαλαρώνουν και τους αποτοξινώνουν και απελευθερώνουν την ένταση από πιασίματα και χρόνιες μυικές παθήσεις, ενεργοποιώντας την κυκλοφορία.

Με τη χρήση ελαίων αφεθείτε στο μασάζ Aυχένα, Πλάτη, Μέση και καταπολεμήστε τον πόνο, την δυσκαμψία των αρθρώσεων ενώ στόχο έχει την επαναφορά της μυϊκής ελαστικότητας. 

Το Αυχένα - Πλάτη - Μέση μασάζ είναι ιδιαίτερα θεραπευτικό για όσους υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις, μυϊκές κράμπες και πιασίματα καθώς και για αθλητές.

Κατεβάστε το έντυπο των υπηρεσιών μας εδώ 

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Αίθουσα Μασάζ

Διάρκεια: 25'

Κόστος: 25€

Πρόσθετα

Απλό Χαμάμ

Απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματά του χαμάμ, φροντίζοντας εσείς τον εαυτό σας με τα υλικά που θα σας προμηθεύσουμε εμείς.

Κόστος: 25 ευρώ

Σάουνα

Πείτε ναι στη σάουνα και εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη της! Εκτός από προσιτή πολυτέλεια και αναπόσπαστο κομμάτι της ευεξίας, η σάουνα έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό μας. 

Κόστος: 10 ευρώ

Προτεινόμενες υπηρεσίες