Πασά Χαμάμ

μοναδική εμπειρία μιας τελετουργίας κάθαρσης που θα επαναφέρει την ισορροπία στο σώμα και την ψυχή

Με την είσοδό σας στο χαμάμ, θα ταξιδέψετε στο παρελθόν και θα γευτείτε το άρωμα της Ανατολής. Χαλαρώστε να απολαύσετε την τελετουργία της υπηρεσίας Passa Hammam. Μετά την παραμονή σας στο χαμάμ, όλο το σώμα σας θα τριφτεί με το ειδικό γάντι (kesse) ώστε να γίνει η απολέπιση και να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα και οι τοξίνες του οργανισμού.

Η θεραπεία συνεχίζεται με το ευεργετικό σαπούνισμα – λούσιμο με 100% αγνό σαπούνι ελιάς σε συνδυασμό με το ειδικό παραδοσιακό αφρομασάζ, που θα απογειώσει όλες τις αισθήσεις της απόλαυσης, της ξεκούρασης και της καθαριότητας

Η απολαυστική τελετουργία τελειώνει με την απαραίτητη χαλάρωση στον ειδικό χώρο, συνδυασμένη με κέρασμα, αρωματικό ανατολίτικο τσάι και λουκούμι.

Κατεβάστε το έντυπο των υπηρεσιών μας εδώ

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Χαμάμ

Διάρκεια: έως 90'

Κόστος: 43€
Προσφορά 80 € συνδυαστικά με Υπηρεσία Aritma Polis 50'

Πρόσθετα

Μάσκα από Μαύρο Σαπούνι

Μια εξαιρετική μάσκα αποτοξίνωσης για φυσική απολέπιση της επιδερμίδας

Κόστος: 9 ευρώ

Ενυδάτωση Σώματος

ενυδάτωση σώματος αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή και ελαστική επιδερμίδα

Κόστος: 9 ευρώ

Σημειώσεις:

1. Η παραμονή στο hammam συνίσταται για 60′ – 90′ λεπτά.

2. Ηλικιωμένα άτομα και έχοντες σοβαρά προβλήματα υγείας θα πρέπει να έχουν την σύμφωνη γνώμη του θεράποντα ιατρού τους, καθώς και να το αναφέρουν πριν την είσοδό τους στο hammam.

3. Δεν συνίσταται η είσοδος στις εγκύους και στους έχοντες καρδιακά προβλήματα υπέρτασης, υπότασης, θρομβώσεως, επιληψίας κτλ ή επικίνδυνες ασθένειες 

Προτεινόμενες υπηρεσίες